Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena nem akar olyan lenni, mint Miley

2010.09.15

Selena Gomezt gyakran hasonlítják Miley Cyrushoz, de most ebből Selenának kezdett kicsit elege lenni. Beismerte, hogy ez egyben hízelgő, de sértő is.

Selena nem akar olyan lenni, mint Miley

Sokan úgy gondolják, hogy Selena Gomez mindent megtesz, hogy olyan legyen, mint Miley Cyrus, különösen azért, mert ő is elhagyja nemsokára sorozatát, a Wizards Of Waverly Place-t (mint Miley a Hannah Montanát).

Selena erre azt mondja, hogy bár szereti Miley-t, de egyáltalán nem szeretne olyan lenni. „Meghívtak a saját showjukba 3 évvel ezelőtt, talán ezért  gondolják sokan, hogy én mindent megteszek, hogy hasonlítsak Miley-ra. Sokszor hízelgő azt hallani, hogy én vagyok az új Miley Cyrus, de egyúttal sértő is; nem akarok olyan lenni, mint ő, igyekszem magamat adni!” – mondta a 18 éves sztár.

Tavaly még Miley volt a népszerűbb és a „szerethetőbb”, még a Can't Be Tamedje előtt, de Selena azt mondta, hogy még régebben sem volt olyan érzése, hogy ő Miley-ra akart volna hasonlítani. Selena már 18 éves, és kerüli a botrányokat, be is ismerte, hogy ő az a fajta „jókislány”-típus.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.