Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez: Miley nem nőtt fel

2010.09.25

Selena Gomez és Miley Cyrus között már régóta megy a versengés. Selena pedig azt nyilatkozta, hogy szerinte Miley egy csöppet sem lett felnőttesebb.

Selena Gomez: „Miley nem nőtt fel”

Selena Gomez és Miley Cyrus: mind a két név ismerősen hangzik,  hiszen Selena és Miley a két legismertebb Disney-sztár. Viszont nemrégiben Miley Cyrus felbontotta a szerződését a Disney Chanellel, mert elmondása szerint már rég kinőtt a Hannah Montana szerepből. 

Selena Gomez ezt megcáfolta: „Szerintem Miley még egyáltalán nem nőtt fel, csak felnőttnek akar látszani.”

Miley-t pedig kicsit érzékenyen érintette a dolog: „Selenának szerintem semmi köze sincsen az én életemhez. Nem kellene beleszólnia! Inkább törődjön a saját dolgával, és ne üsse bele az orrát mindenbe!”

Selena Gomez erre már nem volt hajlandó válaszolni. Szerinte nem kellene egy ilyen kis elszólásból hatalmas ügyet csinálni.

Vajon kinek van igaza?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jhfzpo

(Babai Annamária Henrietta, 2011.10.08 13:03)

Szerintem Miley-nak van igaza mert már rég kinött a hannah szerepből és szerintem is nagy sértés hogy selena azt gondolja róla hogy még agyilag nem felnőtt de azért a selenának is vannak bébis tulajdonságai.

törtel

(dia horvath, 2011.09.03 11:39)

én nem szeretném ha miley nem lenne hannah montana .én szeretem mileyit is meg szelenát is de semmi köze sincs selenának de igaza van

Selena Gomez: Miley nem nőtt fel

(szilvyyy, 2011.06.13 15:51)

sztem Sellynek van igaza..Miley hiába lett botránykeverő mert ezzel csak saját magát járatja le.......és tényleg nem lett nőtt fel....