Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt az új Miley Cyrus?

2010.08.22

Itt az új Miley Cyrus?


Miley Cyrusnak már régen elege van abból, hogy úgy emlegetik mint egy Disney-sztárt, és azt is tudjuk, hogy már tett azért, hogy felnőtt nőként kezeljék. Viszont a médiának kellett egy új kis csillag, akit Miley Cyrus utódjaként emlegessenek. A „szerencsés” nyertes Anna Margaret lett.

Itt az új Miley Cyrus?

Anna Margaret mindössze 14 éves, de már nagy sikere van mint énekesnő. Igaz, hogy eddig mindössze két klipet adott ki, de az egyik – Something About the Sunshine – hetekig fent volt a Billboard 200 listán. Ősszel készül kiadni első albumát, és azt tervezi, hogy megcsillogtatja színészi tudását is.

Miley pedig nemrégen befelyezte a Hannah Montana sorozat forgatását, és most már végleg kiszáll a Disney-sorozatból. Azt tervezi, hogy az énekléssel is felhagy egy időre, és inkább a színészettel foglalkozik, ám az első filmje – melyben nem Miley Stewartként szerepelt – megbukott.

Sokan gondolkoznak, hogy vajon miért pont Annát képzelték el az újságírók mint az új Miley-klón?Vajon olyan sikereket várnak tőle, mint Miley-tól? Ennek is nagy az esélye, de inkább az lehetett az oka, hogy Anna is elég fiatalon kezdte építeni a karrierjét, vagy mindössze annyi, hogy Anna is fiatal, aranyos és tehetséges, pont úgy, mint Miley a Hannah Montana elején.

Viszont azt, hogy Annára is ugyanaz a sors vár, mint Miley-ra,  még egy ideig nem tudjuk meg.

 

Én véleményem szerint soha nem fog még a nyomába se érni Mileynak! Miley a legjobb és őt senki se helyettesítheti igazán.!

 

Te mit szólsz hozzá?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.