Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bye-bye Hannah Montana!

2010.07.02

A Miley Cyrust világhírűvé tevő sitcom producere, a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy négy széria után bizony itt a vég. Az utolsó szériát január 18-tól forgatja majd a Disney Channel. Az értesülések szerint az utolsó epizódokban arról próbál majd dönteni, hogy marad Hannah Montana, vagy simán Miley Stewart.

Bye-bye Hannah Montana!

Miley döntésének oka nem más, minthogy unja már a skatulyát és szeretne inkább mozifilmekben brillírozni. Ettől függetlenül persze keringenek olyan pletykák is, hogy lesz Hannah Montana-the movie 2. rész is.

Közben leforgatták a The Last Song című drámát, amiben Miley egy lázadó tinit alakít, akit nyárra egy déli kisvárosba küldenek az apjához. A kezdeti nehézségeket a zene által hidalják át és rájönnek, hogy van értelme a kapcsolatukat újrakezdeni.

Egyébként ha már lázadás, Miley a való életben is megéri a pénzét. Ugyanis ultit adott az apucinak, ha nem engedi, hogy a pasija, Liam Hemsworth beköltözzön a vendégszobába, akkor fogja magát és elköltözik. Billy Ray meg inkább engedett, mondván inkább eltűri a srácot, de Mileyt szívesebben tudja otthon, mint összevissza kórincálni éjjel, miközben LiLoék adják a baráti társaságát. Mert ugye aki korpa közzé keveredik, könnyen meglehet, hogy a dagonyázó négylábúak eledelévé válik.

Vigyázz magadra Miley!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.