Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber: Azt akarom, hogy barátnőm Cheryl Cole és Katy Perry kombinációja legyen

2010.08.20
Justin Bieber: "Azt akarom, hogy barátnőm Cheryl Cole és Katy Perry kombinációja legyen
A nemzetközi sajtó kegyeltje, Justin Bieber végre eldöntötte milyen barátnőt szeretne magának. Az ideális jelölt standardjai igen magasak, az énekes ugyanis azt szeretné ha barátnője Cheryl Cole és Katy Perry kombinációja lenne.


Most, hogy a Proactive arca és könnyen megszabadul pattanásaitól, Bieber a barátnőjelöltjét is elárulta, akinek Cheryl Cole és Katy Perry szépségéhez kell hasonlítania. A 16 éves tini csak azt bánja, hogy ilyen fiatal, ellenben randira hívná a két dívát. Mivel ez nem lehetséges kora miatt, jótanácsot azért elfogad.


Justin  Bieber:

"Cheryl Cole és Katy Perry egyike a legszebb nőknek a világon. Ha kissé idősebb lettem volna, ők lettek volna azok a lányok akikkel kapcsolatot szerettem volna. Fiatalabb verziót szeretnék belőlük, de a kettő közötti kombináció valóban ütős lenne. Cheryl és Katy azért adhatna tanácsot. Az csodálatos lenne." - nyilatkozta a The Sun lapnak az énekes.

Ezzel az alkalommal Bieber azt is elmondta, komolyan keresi barátnőjét és biztos benne, hogy érdeklődésben nem lesz hiány.


"Boldog vagyok egyedül is, de az nem azt jelenti, hogy nem keresem komolyan a lányt. A probléma akkor van, amikor megismerek egy lányt és nem tudom eldönteni, hogy valóban engem kedvel vagy csak az én életstílusom. Sajnos kevés az a lány aki szép és cool egyben, de tudom, hogy egyszer megtalálom." - mesélte lelkesen Jsution Bieber.  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.