Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber Kanye Westtel dolgozhat együtt

2010.08.20

Justin Bieber Kanye Westtel dolgozhat együtt


Justin Bieber és Kanye West úgy döntött egyesíti tudását, miután a hip-hop énekes kinyilvánította elismerését a fiatal sztár iránt Twitter üzenőfalán.

A két híresség már tárgyalt egy közös dalról, amely a rapper új korongjára kerülne fel. Kanye tegnap az egész napot azzal töltötte, hogy Justin Biber Runway Love című dalát hallgatta.

“Justin Runaway Love című dalát hallgatom. Imádom az otthon töltött vasárnap reggeleket. Már tízszer meghallgattam a dalt. A vicces az, hogy nekem is van egy Runaway című dalom.” – írta West a Twitteren.

Justin Bieber hamar válaszolt a rappernek, nagyon elámult, amikor megtudta, hogy West az ő dalát hallgatja.

“Egyáltalán nem közömbös a pillanat számomra. 16 éves vagyok és nagy rajongója. Meg vagyok döbbenve, hogy az én dalaimat hallgatja. Köszi, legyen szép vasárnapod.” – írta Justin a Twitteren, mintegy válaszként.

Kanye ezután azonnal felajánlotta Justinnak a közös együttműködést, szerinte Raekwon (Wu-Tang) remek remixet készítene a Runaway Love dalra.

“Megtiszteltetés, hogy az albumodat hallgathatom. Meg kell hallgatni az egész albumot. Talán közös munkánk is lehet – én, te és Raekon.” – írta Kanye.

Justin ismét válaszolt az üzenetre.

“Én, Te és Raekon együtt egy dalban = Epikus. Lehet fura számodra, de ez a beszélgetés számomra egy álom valóra válása. Köszönöm.”

Nos úgy tűnik a közeljövőben egy új együttműködés fog születni. Ti mit szóltok ehhez?


Videó itt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.