Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber is fellép az MTV Video Music Awards gálán?

2010.08.26

Egy éjszaka mindent megváltoztathat, ezt már Justin Bieber begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting is tudja, aki fellép az MTV Music Awards gáláján. A tavalyi díjátadón még teljesen ismeretlen énekes idén már az „Év Felfedezettje” kategória jelöltjeként alig 16 esztendősen szórakoztathatja legnagyobb példaképeit egy igazi legendával karöltve, aki nem más, mint Kanye West.

„Alig várom a fellépést. Bár, még mindig felfoghatatlan számomra, hogy tavaly még senki sem tudta ki vagyok, most pedig fellépek a díjátadón. Ebből is látszik, az álmok valóra válhatnak”– lelkesedett Bieber.

„Nagyon szerencsés srác vagyok, és rendkívül hálás ezért a lehetőségért. Most már csak a színpadra vágyom, hogy megtáncoltassam a kedvenceimet és együtt bulizzak velük. Hiszen én is csak egy ugyanolyan rajongó tini vagyok, mint bárki más.”

Bieber és a fellépőként szintén most debütáló, öt jelölést begyűjtő B.o.B igazi nagyágyúkkal táncoltatják meg a VMA közönségét szeptember 12-én. A gálán fellép többek között Kanye, Drake, a Florence + The Machine, Ke$ha és Ne-Yo.

A lista azonban még korántsem teljes, a szervezők további fellépőket ígérnek. A fellépőkről, a jelöltekről minden információ megtalálható az MTV Music Awards hivatalos oldalán, ahol egészen szeptember 12-ig lehet szavazni a kedvencekre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.