Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joe Jonas kerüli Demi Lovatot?

2010.07.21

Joe Jonas kerüli az ex-barátnőjét!


Joe Jonas úgylátszik nagy ívben kerüli ex-barátnőjét Demi Lovatot. Joe telefonon szakított Demivel, sőt még azt is mondták, hogy jó barátok maradnak. De ez nem bizonyult igaznak.

Joe Jonas kerüli az ex-barátnőjét!

Joe Jonas nemrégiben telefonon keresztül szakított Demi Lovatoval, ám azt mondta, hogy jó barátságban marad a dalospacsirtával. A Do Something Awards-on minden áron elakarta kerülni a talákozást, mert tudta, hogy ez ritka kínos pillanat lenne. Bennfentesek szerint amikor Joe megérkezett a vörösszőnyegre Demi már ment is tovább, a műsor alatt pedig Demi és Joe úgy mentek fel a színpadra, hogy még véletlenül se találkozhassanak. A DailyMail magazin hosszab cíkkjében elárulta azt is, hogy Joe csak azért nem akart találkozni Demivel, mert látta mekkorát veszített azzal, hogy szakított a lánnyal. Demi Twitteren is tisztázta a pletykákat.

"Olyan sok pletyka repked ma. Szeretném leszögezni a dolgokat. Joe és én szakítottunk, de nem telefonon keresztül. Nem is kerültük egymást a Do Something Awards-on, mert még mindig "szeretjük" egymást, de csak barátilag."


Ső a hírek szerint Joe ismét Taylor Swift-el kavar, csak azért, hogy féltékennyé tegye a Lovato lányt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.