Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi Lovato és Joe Jonas újra együtt egy klipben

2010.07.20

Demi és Joe újra együtt

A Rocktábor 2 premierje szeptemberben várható Magyarországon

 


A Disney Csatorna újabb videoklippel lepi meg a nagy izgalommal várt „Rocktábor 2: Záróbuli" című film rajongóit. Az új klipet, az "I Wouldn't Change A Thing"-et július 24-én, szombaton 15:25-kor nézhetik meg a rajongók a Disney Csatornán, a Rocktábor 2 premierje pedig szeptemberben várható Magyarországon. A videó főszereplői ezúttal az igazi Rocktáboros sztárok, Demi Lovato és Joe Jonas.

 

 

A sokoldalú Demi Lovato alakítja Mitchie Torres-t, a tehetséges fiatal zenészlányt és lelkes csapatvezetőt a Rocktábor 2-ben. A forgatás igazi erőpróba volt a kamaszkorú színész-énekesnőnek, aki újra és újra lenyűgözi közönségét sokoldalú művészi adottságaival. Mitchie karakterének megformálásához Demi saját, személyes élményeiből merített. "Még csak feltörekvő énekes és színésznő voltam, amikor megkaptam ezt a szerepet - meséli Demi. - Mitchie és én ugyanott tartottunk. Olyan volt, mintha a saját életem egy kis részét játszanám el ezzel a figurával." Demi szerint Mitchie egy kamaszlány, akinek az álmai váltak valóra a Rocktáborban. "Nekem is megvan a magam Hamupipőke sztorim - vallotta be Demi - Minden nap olyan munkát csinálok, amit nagyon szeretek. Néha el is felejtem, hogy ez munka."

rockt__bor.jpg (x)

A Rocktábor 2 forgatása újra összehozta Demit a barátaival, Kevin, Joe és Nick Jonasszal. A forgatás szüneteiben teljesen spontán, mini un-plugged koncerteket adtak, gyakran épp egy kocsi tetején, hogy elszórakoztassák a forgatás helyszínén összegyűlt rajongók tömegét. Egyik szabad hétvégéjükön pedig összedobtak egy videoklipet "Bounce" címmel, ami hatalmas siker lett a YouTube-on.

A videó sikere nem véletlen, hiszen Joe Jonasért lányok milliói rajonganak, mióta Joe és tesói 2004-ben megalakították a Jonas Brothers-t. "Nagyon sokat köszönhetünk a rajongóinknak, akik szinte velünk együtt nőnek fel - mondja Joe. - Egy csomó dalunk szól arról, hogyan érezzük magunkat az egyes helyzetekben, és ezzel a rajongóink is azonosulni tudnak, mert ők is hasonló helyzeteket élnek át." Joe és testvérei színészi karrierje 2008-ban vette kezdetét, amikor is főszerepet kaptak a Rocktáborban, amely a 2008-as év legsikeresebb kábeltévés alkotása lett - összesen 10,1 millióan látták világszerte.

A Rocktábor 2-ben Joe vagyis az általa játszott figura Shane és zenekara a világkörüli turnéjuk befejése után nagybátyjuk zenei táborába vonul vissza pihenni és bulizni. Shane azt reméli, hogy idén nyáron Mitchie-vel ott folytathatják, ahol tavaly abbahagyták, de a rivális tábor megjelenése miatt terve majdnem füstbe megy, Mitchie ugyanis minden idejét és energiáját az imádott Rocktábor megmentésére fordítja. "Shane azért jön vissza a Rocktáborba, hogy még közelebb kerüljön Mitchie-hez - meséli Joe. - De a lányt teljesen lefoglalja a tábor megmentése, és nincs ideje Shane-re, ezért a fiúnak ki kell eszelnie valamit, hogy a lánynak pihenésre és bulizásra is legyen ideje a munka mellett." Shane végre megérti, mennyire fontos a Rocktábor Mitchie-nek, ezért csatlakozik a táborozókhoz, és segít nekik összehozni minden idők legjobb záróbuliját, de azért hagy egy kis időt a kikapcsolódásra és arra is, hogy kettesben lehessen Mitchie-vel.

Rocktábor 2

Az új részben Mitchie (Demi Lovato begin_of_the_skype_highlighting) és barátai visszatérnek a Rocktáborba, és már alig várják, hogy újra zúzhassanak. Valamennyiük közül a legizgatottabb talán Mitchie, aki a zenélésnél sokkal többet vár ettől a nyártól. A táborban fog lazulni a Connect 3 is, a rock banda, amely épp most fejezte be világkörüli turnéját. Tehát idén is találkozhatunk Shane-nel (Joe Jonas) - aki ott folytatná Mitchie-vel, ahol tavaly abbahagyták - és bandája, akik lelki támaszt nyújtanak neki. A gitárlegenda Brown Cesario (Daniel Fathers), a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock 'n rollra!

De a tini paradicsomban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt várnánk. A tó másik oldalán felcsillan a Sztártábor: egy hiper-szuper, nagy lóvés zenei tábor, amelyet Brown egykori bandatársa és irigye, Axel Turner (Daniel Kash) alapított. A Rocktáborban, a maga egyszerűségében, jelen van a szenvedély, a tehetség és az elkötelezettség, de a Sztártábor olyan erőforrásokkal, infrastruktúrával és annyi pénzzel bír, ami elég ahhoz, hogy megszerezze magának a Rocktábor tanárait, és ellehetetlenítse a Rocktábort. Igen ám, de Axel nem számolt Mitchie-vel, aki született vezéregyéniség, és aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát. Győzzön a jobbik tábor!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.